Η εταιρεία

Η εταιρεία

Ολοκληρωμένα Συστήματα Σκίασης

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Kribenis Systems ιδρύθηκε το 2009 με έδρα το Αίγιο Αχαΐας και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης τόσο εξωτερικής όσο και εσωτερικής σκίασης.

Σύντομα και εξαιτίας των ποιοτικών υλικών μας, της υψηλής αισθητικής & της άριστης εργασίας που προσφέρουμε καθιερώθηκε σαν μια από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου.

Στόχο μας αποτελεί η ανανέωση και η βελτίωση του δικού σας χώρου (επαγγελματικού ή οικιακού) με σύγχρονες προτάσεις & ποιοτικές λύσεις που θα σας προσφέρουν την κάλυψη των αναγκών σας & το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Η εμπειρία & η τεχνογνωσία που διαθέτουμε στις τέντες, τις πέργκολες, στα προηγμένα συστήματα σκίασης, τις επαγγελματικές ομπρέλες & τον εξοπλισμό σε συνδυασμό με τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας & την αξιοπιστία οδήγησε στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η συνεργασία μας με τα κορυφαία brand names στο χώρο, σας εξασφαλίζει την μέγιστη ποιότητα των συστημάτων σκίασης ενώ συνοδεύεται από την αξιοπιστία μας, την αποτελεσματικότητα των κατασκευών μας και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Φροντίζουμε να παρακολουθούμε διαρκώς τις ανάγκες των επαγγελματικών αλλά & των οικιακών χώρων φέρνοντας κοντά σας όλες τις νέες τάσεις & τα σύγχρονα συστήματα σκίασης, αυτοματισμούς, πέργκολες ρολοκουρτίνες, περσίδες, επαγγελματικές ομπρέλες & άλλα προϊόντα με την ποιότητα και την εγγύηση των μεγαλύτερων εταιρειών στο είδος.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει επισκευή – αναβάθμιση εσωτερικών & εξωτερικών συστημάτων σκίασης σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, εξυπηρετώντας το νομό Αχαΐας (Πάτρα, Αίγιο, Δερβένι, Ακράτα, Διακοπτό) ενώ η δραστηριότητά μας διευρύνεται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα (Ζάκυνθος, Ναύπακτος).

Όλες μας οι κατασκευές προσφέρονται στις καλύτερες τιμές και φέρουν γραπτή εγγύηση.

Οι εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουμε θα ικανοποιήσουν την αισθητική σας ενώ σας υπόσχονται λειτουργικότητα, αντοχή & πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Kribenis Τέντες & Συστήματα Σκίασης

Το Όραμά μας

Στην Kribenis Systems, το όραμά μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά & αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, «χτίζοντας» ταυτόχρονα μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες & τους συνεργάτες μας.

Η αποστολή μας

Να συμμετέχουμε ενεργά στην σχεδιασμό & την ανανέωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου πραγματοποιώντας κάθε σας ιδέα.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον σεβασμό, την συνέπεια, την αποτελεσματικότητα & τον επαγγελματισμό με στόχο να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ρωτήστε μας για τις τέντες & τα συστήματα σκίασης που θα καλύψουν τις ανάγκες του χώρου σας.

Οι συνεργάτες μας