Τέντες τύπου μπάρας

Τέντες τύπου μπάρας

Συστήματα σκίασης Shadelab

Τέντες τύπου μπάρας Shadelab

Τέντες τύπου μπάρας.

KLIP

Η KLIP είναι η κλασική τέντα μπάρας, η οποία έχει εφευρεθεί εκ νέου! Κάθε εξάρτημα έχει σχεδιαστεί και διαμορφωθεί στην τελειότητα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σχήμα των στηριγμάτων του άξονα!

STEIN

Περπατώντας στην ταράτσα, οι ακτίνες του ήλιου φιλτράρονται από το ύφασμα της τέντας STEIN. Νιώστε την ευεξία. Δώστε προσοχή στο πίσω μέρος του πλαισίου της. Ο άξονας που εισάγεται απευθείας στα άκρα της τέντας μπάρας, είναι εκπληκτικός.

SVET

Πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός! Αυτή είναι η Svet, η μεγάλη επανάσταση στον τομέα των συστημάτων σκίασης.Αυτό το μοντέλο προσφέρει τη μέγιστη μηχανική απόδοση και μοναδικό σχήμα σε μια μπάρα!

STILLA

Όταν δε θέλετε απλώς μια τέντα μπάρα, αλλά χρειάζεστε επίσης μηχανική απόδοση και ξεχωριστό σχεδιασμό η STILLA είναι η λύση!
Αυτό το μοντέλο είναι υπέροχο και διαφέρει από τις υπόλοιπες τέντες μπάρες.

PIUMA

Χάρη στην εμπειρία που έχει η Shadelab στο χώρο της τέντας, η ομάδα της Shadelab έχει καταφέρει να δημιουργήσει μοναδικούς βραχίονες.

SFERA

Η SFERA είναι το νέο μοντέλο τύπου Loggia που σχεδιάστηκε από τη ShadeLAB για να ολοκληρωθεί η σειρά προϊόντων FUSION. Το παιχνίδι των στρόγγυλων γραμμών σε συνδυασμό με την πρακτική βάση στήριξης τριών σημείων (τοίχου, οροφής και εσοχής), αναδεικνύουν αυτό το μοντέλο ως απόλυτα καινοτόμο στην αγορά των οικονομικών συστημάτων σκίασης.

Ρωτήστε μας για τα συστήματα σκίασης

Καλέστε μας στο 26914 00015 για να μάθετε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στα συστήματα σκίασης και την τοποθέτηση τέντας στο Αίγιο, την Πάτρα, Ακράτα, Διακοπτό, Δερβένι Ζάκυνθο & Ναύπακτο.